HOE GAAT EEN CONSULT?

Door middel van een intake probeer ik inzicht in de klachten te krijgen. Iemand is zich niet altijd bewust van wat er werkelijk aan de hand is. De oorzaak hangt dikwijls samen met het onderbewuste dat ons aanstuurt.

Alles begint bij jezelf en alleen jij zelf kunt voor verbetering van jouw welzijn zorgen. Jij, en niemand anders, bent daarvoor verantwoordelijk. Het getuigt van zelfliefde om hulp te zoeken als je er zelf niet uitkomt. Het is beslist niet de bedoeling om van welke therapie of behandelaar dan ook afhankelijk te worden. Als je echt wilt kun je veel meer dan jezelf voor mogelijk houdt. Het intakeformulier kan tijdens het consult of van te voren via email ingevuld worden. Tijdens de sessie probeer ik te werken aan datgene wat wenselijk is. Tenzij ik op afstand werk gebeurt dit doordat ik mijn hand op jouw rug leg. Onder andere via dit contact kan ik op energetische wijze contact maken met je energie en blokkades. Gelukkig kan ik vrij snel werken. Daardoor blijft er, afhankelijk van wat er op dat moment nodig is, veelal nog wat ruimte over om aandacht te besteden aan andere zaken die niet of slechts zijdelings te maken hebben met de toepassing van Touch of Matrix.

energetische behandeling zwolle

Voldoende water drinken is altijd van belang. Om jouw organen zit een bepaalde beschermingslaag die kan uitdrogen bij onvoldoende water drinken. Daardoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Ga je meer water drinken voer dit dan langzaam op en houd in de gaten of je daarna meer naar het toilet moet. Het lichaam moet zich daarop eerst weer instellen. Het is gewenst om ook na de sessie meer water te drinken met inachtneming van wat hiervoor is aangegeven. Hoewel je altijd bij mij terug mag komen als je dat wilt, gebeurt er tijdens de sessie veel in korte tijd zodat één sessie voldoende kan zijn. Voordat de sessie begint kun je contant betalen. Indien gewenst wordt er een kwitantie verstrekt. Mijn therapie wordt niet vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering.

paragnost helderziende zwolle

Tarieven

De eerste keer wordt, met inbegrip van de intake, uitgegaan van ruim anderhalf uur. Voor dit 1e consult wordt € 70,00 in rekening gebracht.

Tijdens de consulten kunt u, behoudens uw jas en eventueel de schoenen, al uw kleding aan houden.

Het tarief voor een vervolgconsult bedraagt € 55,00  per uur. De duur van een consult is in het algemeen 60 minuten. Het is de bedoeling dat u dit contant betaalt. Eventueel kan een kwitantie worden verstrekt.

 

extra aandacht voor water

Schenkt u na het consult aandacht aan wat er is veranderd. De meeste van de genoemde vormen van therapie werken nog enige tijd door. Het is belangrijk om een aantal dagen daarna meer water te drinken voor het afvoeren van vrijgekomen afvalstoffen. Op deze site genoemde vormen van therapie sluiten nooit een andere therapie of reguliere behandelingen uit. Ze zijn ook geen vervanging van de reguliere geneeskunde. Ook als u zich na de behandeling beter voelt, stop dan nooit met uw medicatie zonder overleg met uw behandelend arts of therapeut.

paragnost helderziende zwolle