OPLEIDINGEN en WORKSHOPS

Vanaf 2005 heb ik diverse opleidingen, workshops en seminars gevolgd in het kader van Reiki I en II, Quantum Touch en Core I en II (Practioner), Oneness Deeksha (Oneness Deeksha Giver), Ilahinoor, Basis en Advanced DNA Theta-techniek en aanvullingen (NU-Facilitator), Touch of Matrix I, II en III (Gecertificeerd Therapeut), Buteyko-methode en workshop Simple Touch.

Ik volsta met een summiere samenvatting van genoemde therapieën waarin vanzelfsprekend niet de mogelijke volledige werking daarvan tot uitdrukking wordt gebracht. Bij Reiki wordt gewerkt met universele energie en bij Quantum Touch met energie uit de aarde. Deze hogere energieën worden door de gever doorgegeven aan de cliënt. Oneness energie is een universele energie die liefde en vrede tot stand brengt via bewustzijnsgroei. Theta-techniek wordt ingezet bij het veranderen van negatieve overtuigingen e.d. in het onderbewuste die door blokkades, trauma’s enzovoorts zijn veroorzaakt. Touch of Matrix en Simple Touch zijn vergelijkbaar met Theta-techniek maar zijn eenvoudiger en sneller toe te passen. Bij Ilahinoor wordt gewerkt aan de energetische verbindingen in het lichaam. De Buteyko-methode richt zich op het verminderen van ademhalen waardoor het teveel aan zuurstof wordt verminderd.

Mijn eigen ervaring met deze therapieën (helingmethoden) is dat de therapieën waar op het diepste niveau veranderingen tot stand worden gebracht het meeste en snelste effect hebben. Als namelijk niet de onderliggende oorzaak wordt aangepakt kan de kwaal of het ongemak toch weer na verloop van tijd terugkomen. Daarom pas ik, met hulp uit de spirituele wereld, voornamelijk Touch of Matrix toe. Daarin zitten ook de meeste elementen uit de hiervoor genoemde therapieën.

logo touch of matrix