F. van Hellemond

“De manier waarop ik Adri tegenkwam was geen toeval. Ik ging een gelukswinkel binnen waar ik nooit eerder was geweest. Ik had sterk het gevoel dat ik Adri daar niet voor niets tegenkwam. In een consult heeft hij stress en blokkades bij me weggenomen waarvan ik niet wist dat ik die had, maar die zich wel uiten in lichamelijke klachten. Het was bijna niet te geloven, maar na één behandeling waren de pijnklachten weg. En ik voelde me een stuk lichter en vrijer in mijn lichaam. Als u hier ‘bij toeval’ op deze website terecht bent gekomen, dan zou ik zeggen: ook u bent hier niet voor niets. Ik zou een consult van harte aanraden.”

B.K.

1 keer per jaar boek ik een consult bij Adri. Een auto laat je ook APK keuren en nakijken, dit is een APK voor het tegengaan van onbalans in je lichaam en blokkades van de psyche.

Na het consult kom ik als herboren thuis. Mijn nek zit niet meer vast en ik kan weer over mijn schouder kijken. Altijd een klein wonder! 

.”

M.L.K.

“Ik ben bij Adri geweest met mijn dochter. Hoewel mijn dochter er sceptisch tegenover stond heeft ze een healingsessie ontvangen. Adri begon met het rechtzetten van de rug door zijn handen op haar heupen te leggen. Daarna zijn alle gewrichten rechtgezet. Hiermee worden al veel blokkades opgeheven.  Je ziet het echt gebeuren dat het lichaam recht komt te staan. Daarna heeft hij zich zo op haar afgestemd en kon hij blokkades ( zonder dat zij hoefde te praten) weghalen. Hierdoor heeft zij zelfvertrouwen gekregen en heeft zij ruimte gekregen om zichzelf meer lief te hebben. We zijn enorm geholpen.”

Nicole L.

Ik ben twee keer bij Adri geweest voor een heling. Ik vond het elke keer heel bijzonder en de dagen erna was ik helemaal in het hier en nu en was ik diep met mezelf verbonden. Adri is echt een heel krachtige heler en een heel liefdevol mens. Hij zei ook een aantal dingen die belangrijk voor mij waren om te horen en hierdoor heb ik positieve veranderingen in mijn leven kunnen maken. Ik ga zeker nog een keer naar hem toe als ik n Zwolle ben. Een echte aanrader!

Gré R.

“Ik heb Adri ontmoet op een Spirituele Beurs waar hij zat. Hij informeerde mij hoe zijn werkwijze was. Ik mocht naast hem plaatsnemen waarna hij zijn hand achter mijn rug hield. Vervolgens ging Adri al pratende en lezende in zijn map mijn hele lichaam langs om te helen. Ook de psyche, mind en wat er verder speelde werd over gepraat en kreeg aandacht. Ik had erg veel klachten en had er veel baat bij. Het is heel bijzonder en ik ben er blij mee.”

 

Coen W.

Adri is echt een heel fijn persoon om mee te werken en heeft mij een paar keer goed geholpen. Ik ben hem de eerste keer tegengekomen in een spiritueel centrum en hier heeft hij een aantal blokkades bij mij weggehaald waardoor ik mij ontzettend goed voelde. Ik ben daardoor twee keer bij hem geweest en beide keren waren ontzettend krachtig en hielpen enorm. Wat hij kan is echt heel bijzonder en kom je niet vaak tegen. Een echte aanrader dus om langs te gaan. Nogmaals heel erg bedankt!

Petra

Adri heb ik enkele jaren geleden leren kennen als een zeer integer mens. Hij staat open en onvoorwaardelijk liefdevol in de wereld en altijd ten dienste van de spirituele wereld om de medemens te helpen. Dat heb ik aan den lijve mogen ondervinden. Meerdere sessies over verloop van een periode bij hem gedaan, waardoor ik mezelf nu voel, zie staan en mijn eigen waarde en mijn eigen liefde ervaar, voel, leef en uitdraag. En dat is het meest waardevolle dat ik ooit in mijn leven heb mogen leren / zien.

 

Lieve Adri, dankjewel voor al je hulp, je inzichten en ook je onvoorwaardelijke steun en begrip.

 

Liefs Petra

H.A.

“Na een healingsessie bij Adri  voel ik mij meer eigen. Er zijn blokkades weggehaald waardoor ik letterlijk rechterop sta en meer adem heb. Adri geeft door zijn liefdevolle behandeling aandacht aan je welzijn, maar leert je ook dat je gedachten een sterk instrument zijn. Met de vele inzichten die hij heeft kunnen geven voel ik mij mens 2.0.”